Tid for lys!

Nå i adventstiden er det viktig at man koser seg med tente lys og gjerne litt ekstra med diverse julelys på strøm. Adventstaker og adventsstjerner, jeg får aldri nok!
image

Elsker denne tiden…og tenner lys hver dag! Både ute og inne i lykter, lysestaker osv
image

Selv om dette er en vanskelig tid for oss i familien og sikkert mange andre som har mistet familie rundt denne tiden så må man ikke glemme å kose seg.
image

Vi går i mot den første juleaften uten min far. Det var han som stod for både tomtebrygg og ribba. Så vi gruer oss samtidig som vi gleder oss for mine tantebarn og snuppeline som skal få en fin feiring.
image

Vi må ikke slutte å leve fordi om pappa er borte. Vi må nok bare innse at vi må forsette uten han med alle gode minner…mange tanker og tårer vil det bli fremover. Men slik er livet dessverre. Julen er en tid for mye godt, men også litt vondt i hjertet med tårer i år!
image

Mitt julevindu

Reklamer

2 kommentarer on “Tid for lys!”

  1. Tonje sier:

    D e så fint å stå opp t fine lys i vinduan no ja, denj tia hær e helt hæli! 🙂 Hær å tennjes d masse lys når d ska koses i heimen 🙂
    Uff, æ får så vont av dæ å familien din 😦 ❤ Men æ sak sennj dåkk en tanke i jula, å håp på at dåkk uansett får ei God Jul! Ta vare på værandre ❤


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s